Reteta mamaliga cu spanac si oua de prepelita
#reteta #ouaprepelita #mamaliga #spanac
INGREDIENTE:
o mamaliga
400 gr spanac
2-3 catei usturoi
putin ulei
oua de prepelita
sare dupa gust
PREPARARE:
Puneti pe ochiul aragazului un ceaun cu apa, cam un litru. Cand fierbe apa puneti putin ulei, aruncati sare si faina de porumb, dupa ochi… si amestecati. Cand e gata rasturnati-o pe o farfurie calda si taiati-o cu ata.
Pentru spanac, incalziti niste ulei intr-o tigaie. Puneti spanacul tocat, decongelat si scurs bine de apa si caliti-l in ulei amestecand mereu, cam vreun sfert de ora. Spre final adaugati usturoiul zdrobit.
Ouale de prepelita le transformati in ochiuri. Apoi cu o forma mica rotunda taiati mamaliga, puneti si spanac si cate un ou ochi.
POFTA BUNA!
Reteta si poza de pe tarabucatelor.ro
Comments
Post a Comment